Collect@net

Fra purrebrev og utenrettslig inkasso, til juridisk inkasso, våre inkassotjenester og vår profesjonelle rådgivning støtter deg gjennom verdens tidssoner, lover og språk.

Collect@Net er en nettbasert plattform som gir deg tilgang til vår inkassoekspertise samt å følge utviklingen av våre inkassoaktiviteter.

Collect@Net er integrert i vår globale IT-infrastruktur, slik at vi kan tilby deg et av de mest integrerte inkassonettverkene i bransjen. Støttet av en lokal inkassospesialist, vil vi hjelpe deg med å løse tvister og oppnå rask betaling av åpne fakturaer. Hvis du er kredittforsikringskunde, kan du få tilgang til dette sammen med andre Atradius kredittforsikringstjenester gjennom Atradius Atrium.

«Å bruke en inkassotjeneste skader ikke forholdet et selskap har til sine kunder. 87 % av Atradius Collections-kundene er enige om at tjenesten vår bidrar til å opprettholde deres relasjoner til kundene.» - Raymond van der Loos, direktør, Atradius Collections

Hvordan fungerer inkassohåndtering digitalt?

På et enkelt og brukervennlig nivå kan du bruke Collect@Net til å sende inn en inkassosak og dermed overlate til våre inkassospesialister å raskt og enkelt løse saken for deg. Du vil kunne kommunisere direkte med din Atradius Collections-kontakt, og du vil kunne overvåke alle oppdateringer om sakene dine.

Collect@Net er tilgjengelig hele døgnet. Det betyr at du vil bli oppdatert på hva som skjer i ditt tilfelle, uavhengig av hvor du er i verden. Dette kan være spesielt gunstig når kjøperen din befinner seg i en annen tidssone.

Nettbasert inkassohåndtering: Dine fordeler

  • Du får tilgang til Collect@Net på 16 språk.
  • Ta deg inn i vår globale portal, her har vi sektor- og markedskunnskap samt kunnskap om lokal lovgivning
  • Du kan overvåke de enkelte debitorene gjennom detaljerte rapporter
  • Du får forenklet administrasjon og kredittstyring
  • Tilpass og last ned ønsket informasjon i formatet som passer best for dine behov (Word, Excel, etc.)
  • Du kan øke effektiviteten med funksjoner som masseopplasting, som lar deg sende inn flere inkassosaker samtidig.