"Jeg er veldig glad for at Atradius involverte oss som kunde i utviklingen av dette verktøyet. Du må være så proaktiv som mulig, og dette verktøyet hjelper meg å gjøre det."

Arne Antonsson | Kredittsjef, Global | Electrolux Group

Atradius Insights

I dagens forretningsverden er det viktig å ha oppdatert informasjon tilgjengelig.

Å levere innsikt er en del av vårt arbeid. Vi mener det er fornuftig å dele kunnskap med våre kunder; det er der Atradius Insights kommer inn.

Vi utviklet Atradius Insights i nært samarbeid med kundene våre. Systemet er designet for å hjelpe deg med å enkelt identifisere risiki, overvåke porteføljen og finne nye forretningsmuligheter. Enestående innen kredittforsikringsbransjen. Insights setter en ny standard for kredittstyring.

Atradius Insights: en smartere måte å administrere kjøperporteføljen din på

Atradius Insights har mange nyttige funksjoner. Fugleperspektiv av porteføljen din gjennom dashboard, klikk deg ned til laveste detaljnivå, ulike filtermuligheter og muligheten til å eksportere dine valgte data.

 

Eye insights

 De viktigste funksjonene lar deg:

Se det høyeste informasjonsnivået eller klikk deg ned til den dypeste detalj på få klikk

Følg trender og utviklinger i din kjøperportefølje, helt opp til et femårsperspektiv.  (daglig oppdatering)

Vær mer proaktiv ved å forutse fremtidige endringer i risikodekningen

Bruk interaktive verdenskart for å identifisere muligheter eller se risikoområder

Finn raskt avvik eller områder for videre undersøkelser med grafene våre

Filtrer eller søk enkelt etter informasjonen som er mest interessant for deg

Atradius Insights: få innsikt til å fungere for deg

Atradius Insights er tilgjengelig for alle Atradius-kunder. Nettplattformen gir deg tilgang, via en sikker pålogging, når som helst fra hvor som helst i verden.

Spesialfunksjoner er innebygd i verktøyet for å hjelpe deg med å skreddersy det til dine behov.

For å lære mer, ta en titt på veiledningen vår nedenfor eller last ned faktaarket.

 

Prisvinnende kundeplattform

Atradius Insights er den stolte vinneren av den prestisjetunge 'Oracle Fusion Middleware Innovation Award' for banebrytende løsninger.

Nesten 40 000 søknader ble sendt inn til Oracle Excellence Award fra hele verden. Oracles beslutning om å tildele oss Excellence-utmerkelsen var basert på en rekke kriterier: det unike med vår business case; originaliteten til arkitekturen og fordelene Atradius Insights gir bedrifter.

 

Ansvarsfraskrivelse

Fremstillingene som er gitt her er kun generell informasjon, og skal ikke stoles på eller brukes som grunnlag for noe formål. Vennligst referer til selve polisen eller den aktuelle produkt- eller serviceavtalen for de styrende vilkårene. Ingenting i dette dokumentet skal tolkes til å skape noen rett, plikt eller ansvar fra Atradius' side, inkludert noen forpliktelse til å gjennomføre tilbørlig aktsomhet (due diligence) for kjøpere eller på dine vegne. Hvis Atradius gjennomfører tilbørlig aktsomhet for en kjøper, er det for egne underwriting-formål, og ikke til fordel for den forsikrede eller noen annen. I tillegg skal Atradius og tilhørende og tilknyttede selskaper og datterselskaper ikke i noe fall være ansvarlig for noen direkte, indirekte, spesielle eller tilfeldige skader eller følgeskader som følge av bruk av de fremstillinger som det er gitt informasjon om her.